неділя, 5 квітня 2020 р.

Виробниче навчання К 36

Тема: Приготування тістечок та тортів
п/тема: Приготування бісквітно-масляного торту.









1.З уроків теоритичного та виробничого навчання ви знайомі з приготуванням бісквітного тіста та масляних кремів.
2. Зараз на уроці згадайте та закріпіть Ваші теоретичні знання зцієї теми в тестовому вигляді.
3.Ознойомтесь з технологією приготування бісквітно-кремового торту переглядаючи відео.
4. Зробіть в зошитах технологічну картку з розрахунком на 1 кг торту. за підручником Г.Т. Зайцева
5. Запишіть в зошит можливі недоліки.
6. Зробіть торт бісквітно-масляний і фото або відеозвіт. Відправте на електронну пошту 0951540408yana@gmail.com
Бажаю вдалого виконання завдання!)))






Немає коментарів:

Дописати коментар

Білети для пробної кваліфікаційної роботи з професії "кондитер" ІІІ розряд

                               Шановні учні групи К-36!      Кожен з вас, має всій номер білету, тому прошу Вас, пройти за посиланням...