середу, 1 квітня 2020 р.

Виробниче навчання К-36

Тема: Приготування тортів та тістечок
п/тема: Приготування тістечка "Корзиночка" з кремом і фруктовою начинкою










1. З уроків теоретичного та виробничого навчання ви знойомі з приготуванням пісочного тіста, кремів та начинок фруктових.
2. Закріпіть Ваші теоретичні знання з цієї теми в тестовому вигляді.
3. Ознайомитись з технологією приготування тістечка "Корзиночка" з кремом і фруктовою начинкою
4. Зробіть в зошитах технологічну картку тістечка"Кошик" з розрахунком на 10шт по 100г, за підручником  Г.Т.Зайцева, Т.М. Горпинко
5. Запишіть в зошит можливі недоліки.
6. Зробіть тістечко "Кошик" і фото чи відео звіт. Відправте на електронну адресу:0951540408yana@gmail.com
Бажаю успіхів у виконанні завдання!)))

Немає коментарів:

Дописати коментар

Білети для пробної кваліфікаційної роботи з професії "кондитер" ІІІ розряд

                               Шановні учні групи К-36!      Кожен з вас, має всій номер білету, тому прошу Вас, пройти за посиланням...