субота, 4 квітня 2020 р.

Виробниче навчання К 36

Тема: Приготування тістечок та тортів.
п/тема: Приготування пирога "Балтика"



1. З уроків теоритичного та практичного навчання  ви знайомі з приготуванням пісочного та бісквітного тіста, а також з підготовкою сировини до використання.
2. Зараз на уроці згадайте та закріпіть Ваші теоретичні відомості з цих тем, заповнюючи таблицю в себе в зошиті.
3.Ознайомтесь з технологією приготування пирога "Балтика" за підручником Г.Т.Зайцева, Т.М. Горпинко "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів" стор200
4. Зробіть в зошитах технологічну картку пирога "Балтика" з розрахунком на 8шт по 80г
5. Запишіть в зошит можливі недоліки.
6. Приготуйте пиріг "Балтика"та зробіть фото чи відео звіт. Відправте на електронну адресу 0951540408yana@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар

Білети для пробної кваліфікаційної роботи з професії "кондитер" ІІІ розряд

                               Шановні учні групи К-36!      Кожен з вас, має всій номер білету, тому прошу Вас, пройти за посиланням...